lørdag 19. juni 2010

Hove Triathlon 2010

Då var det andra Hove Tri undangjort. Månader av förberedelser och otaliga mantimmar i "dugnad" från ett sammansvetsat gäng i Arendal Triathlon. Lång klass = Olympisk distans och kort klass = 500 m simning, 20 km cykel och 5 km löp. Här ser vi simmare på lång distans och om jag inte tar helt fel ser så är det min kollega Peter Woods som kommer upp på stranden bak grabben i blått.
Är imponerad över gänget i FOCC (Fevik og Omegn Cycling Club) som hade sex deltager på startlinjen på lång distans efter en viss övertalningstaktik från undertecknade. Här ser vi Bjørn "Bolla" Birkeland på vei ut ur T1 after att ha passerat plankan som jag var chef över. Bolla blev Nr. 2 bland the FOCCers. Bäst var Frode "Frekvens" Norvik med en 32 plats och en mycket imponerande cykeletapp på 1:00,36 endast 3 1/2 minut efter Jon Thorp.

Espen i Arendal Triathlon är alltid lika glad och positiv. Har alltid ett leende och bidrar till att alla blir på bättre humör. Härlig grabb!

Fevikgrabben Christoffer Syvertsen slutade sexa men om man studerar mellantiderna noga så ser man att han hade bästa löptiden på 39:37. Hade man arangerat duathlon så hade han haft bästa tiden. Då är det bara att träna simning inför NM i Holmestrand. Christoffer är en multitalent. Låt mig nämna att han kom nr. 276 på årets Vasalopp med tiden 4:45,44. Endast 26 placeringar bak från att få starta i elitledet nästa år.

Målet med morsans trasmattor över den elektroniska tidtagningstrådarna och med den av ACC's lånade målportal.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar