onsdag 3. august 2011

Sykkelfestival och UM

Så fick vi en känsla av Tour de France i Grimstad. Sykkelfestival med mängder av kändisar. Full fart genom stan i en timme och därefter 5 rundor med mål vid Nottos. Thor vann på hemmabana i regnbågetröjan som regerande världsmästare.

Minst lika imponerande var det att se 10-16 åringar göra upp om UM i tempo och fellesstart. Grabben på bilden är från Stavanger och låg ensam runda efter runda framför en jagande klunga och vann till slut Gutter13 på efter en imponerande körning. Tyvärr var det kanske 150 i publiken (mammor och pappor) medans sykkelfestivalen drog 15000.


Själv blev jag så cykeltokig att jag klämt till med >400 km på 5 dagar i tillegg til några kilometer simning och rullskidor. Det hjälper att ha semester!!!


Måste tillföra att jag blev nästan invalid pga Finsbråtens pølser här om dagen....

Saken är den att en bilist absolut måtte köra förbi i backen innan Hynnekleiv (från Svenes) och upptäcker till sin stora glädje att det öppnat en korvkiosk vid den nedlagda butiken. Och gör därför en lite genomtänkt panikbromsning och så rätt in på busshållplatsen medans lilla jag befinner mig rakt bak. Alltså: Pølser=OhälsosamtIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar